Search post

Nieuw jaar, nieuwe stagiaire

0

Hannelore Venetie

Hallo allemaal! Ik ben Hannelore en zit in mijn derde jaar Cross Media Management aan KdG. De eerste drie weken als stagiaire Digital Wizard bij KMOdynamoo zitten erop. Tijdens corona een stage beginnen is zeer spannend. Ik heb het geluk dat ik op kantoor kan werken en kan genieten van de rustige omgeving. 

Mijn takenpakket

Ik heb al veel verschillende taken gekregen en heel wat bijgeleerd. Momenteel ben ik de sociale mediakanalen aan het omtoveren naar een magische plek waar je terecht kan voor de marketingexpertise van dit getalenteerde team. Benieuwd naar het resultaat? Volg ons op LinkedIn, Facebook en Instagram! 😉 Ik zal een klein voorproevertje geven van wat je daar te zien krijgt.

Sneeuw voor de zon FB

Ook steek ik de nieuwsbrief van KMOinsider in een nieuw jasje, schrijf ik posts voor klanten, doe research naar zoekwoorden en mag ik landing pagina’s en white papers maken. Heel leuk dat het takenpakket zo afwisselend is. Zo kan ik zelf ontdekken wat ik leuk vind én wat ik goed kan.

Ik laat mijn cv groeien

Wat ik ontzettend leuk vind, is dat ik de kans krijg om mijn kennis uit te breiden door cursussen te volgen op Hubspot of Google Skillshop. Zo kan ik die kennis gebruiken voor de opdrachten die ik hier krijg en kan ik een extra certificaat op mijn cv zetten.

Lekkere chocoladecake

Door Miss C. werken de meeste mensen van thuis uit. Al is er elke dag wel iemand voor een social distance praatje. Buiten marketingexperten zijn er ook baktalenten op kantoor. Mijn smaakpapillen hebben hier al genoten van een ontzettend lekkere chocoladecake. 😋 En wat superleuk is, is dat je op vrijdag al om half vier mag stoppen (woopwoop). Dat is ideaal om op tijd den apero en het weekend te beginnen. 🥳🍾

En... dat is exact wat ik nu ga doen. Tot de volgende keer! 😘

 

Ook interesse in stage lopen bij KMOdynamoo? 

Bekijk dan ons stageaanbod

- stage als kick-ass copywriter

- stage als digital wizard

- stage als grafische goochelaar

Hupsakee… nog een succesvolle stage!
Atypisch en wilskrachtig

About Author

Hannelore Jaeken
Hannelore Jaeken