Search post

Atypisch en wilskrachtig

0

Copy of Pink and Terracotta Collage Singles Awareness Valentines Day Photo Collage

Ik ben Kim-Sophie, aangenaam! Ik ben op een atypische wijze bij KMOdynamoo terechtgekomen als stagiaire copywriting. Zo ben ik niet verbonden aan een school, maar doe ik een beroepsinlevingsstage die goedgekeurd werd door de VDAB. Ondertussen draai ik al vijf maanden mee in dit fantastische team.

Doordeweeks

In het begin lag de focus van mijn opdracht vooral op het schrijven van Helpcontent. Vandaag mag ik ook al een advertorial, panelgesprek, opdracht voor een klant tot mijn palmares rekenen. Maandag tot donderdag houd ik mij bezig met taken van Arn. Vrijdag werk ik samen met Fanny aan (sub)pillar pages. Een hap uit mijn portfolio. 

Waarom kozen jullie voor het ondernemersbestaan?

Het wat en hoe van een burn-out

Hoe overtuig je een Business Angel?

Soepelere screening van handelspartijen dankzij DPS

Gezellig op kantoor 

De eerste maanden bracht ik met mijn joviale collega’s op kantoor door. Toen de tweede lockdown de eerste opvolgde, kozen we voor telewerk. Ik mis de sfeer op kantoor het meest. Momenteel mogen we één dag per week naar kantoor, maar het is beter dat mijn stalen ros en ik bepaalde weersomstandigheden niet trotseren. (Dat werd pijnlijk duidelijk toen ik aan een hoge snelheid uitgleed op weg naar 't werk en tegen de vlakte ging. Mijn eerste arbeidsongeval!) 

Oh, zoete gelukzaligheid

We willen allemaal iemand zijn en ons steentje bijdragen in een bedrijf. Bij KMOdynamoo heb ik écht het gevoel dat ik iemand ben. Ik ben écht ‘met mijn gat in de boter gevallen’ en wil daarom iedereen verwennen met lekkere gebakjes.

Nu mijn stage langzaam aan zijn einde komt, probeer ik deze kostbare momenten te vatten en er ten volle van te genieten. Ik ben KMOdynamoo heel dankbaar voor de kansen die zij mij geboden hebben en zou graag in zo’n warm team terechtkomen. (Je weet nooit waar de toekomst jou brengt. Ik laat het wat op me afkomen. 😊)

Ook zin om stage te lopen bij KMOdynamoo?

Bekijk dan zeker ons stageaanbod

- stage als kick-ass copywriter

- stage als digital wizard

- stage als grafische goochelaar 

Heb je nog vragen? Let us know!

Doe mij maar meer info!

 

Nieuw jaar, nieuwe stagiaire
Even onze digital wizard voorstellen!

About Author

Kim-Sophie Chaidron
Kim-Sophie Chaidron